donderdag 6 maart 2014

'Before they pass away'

Nu houd ik ervan om geïnspireerd te worden, gelukkig gebeurd dat geregeld. Maar dit is toch wel een heel uitzonderlijk geval. Ik ben 'touched by the heart'. Jimmy Nelson reist de hele wereld opzoek naar stammen die in hun manier van leven niet zijn beïnvloed door de westerse cultuur. De westerse cultuur die zich op een manier ontwikkeld heeft waardoor het bijna niet meer denkbaar is dat er op dezelfde planeet groepen mensen zijn die zich hier nooit bij hebben aangesloten. Deze stammen leven zo dicht bij de natuur blijven dat de vizuele afstand tussen hun wereld en de onze beangstigend groot lijkt. Jimmy Nelson laat met zijn werk niet alleen prachtige beelden zien, maar legt hiermee ook feiten op tafel. Waar wij als westerlingen, ondanks onze veelzijdigheid aan informatie, geen voorstelling van kunnen maken. Zelfs niet als we de foto's bekijken. Het lijkt een prachtig sprookje te zijn. 25 April is Jimmy te gast bij het Rijksmuseum in Leiden. Voor €19,50 p.p. kun je de tentoonstelling bekijken en Jimmy ontmoeten!

maandag 3 maart 2014

Purple, we're in love with it again

Paarse lippenstift was een trend in 2013, maar de trend zet zich ook in 2014 voort. Maar wisten jullie dat paarse lippenstift ook in 1977 al een trend was?!

App: Bands in town

Een artiesten platform, dé agenda van menig international artiest. Op de hoogte blijven van de nieuwe reeks concerten die jou favoriete artiest geeft? als een van de eerste zijn met kaartjes bestellen en daarmee een hoop geld besparen? De makkelijk te downloaden, app 'bands in town' heeft zich inmiddels zover uitgebreid dat de helft van alle artiesten zich hierbij aangesloten heeft. Wanneer je de app download op je anroid telefoon kun je precies bij houden welke artiest waar optreed en hoe je aan kaartjes kunt komen. Het handige aan de app is dat het voor jou uitzoekt welke artiesten bij jou passen, zo verifeert de app de muziek die je via je telefoon of via spotify beluisterd en krijg je alleen over die artiesten informatie. Aangepast op jou unieke muziek smaak! Zojuist heb ik kaartjes bested voor Mads Langer, 12 mei in de 013 Tilburg http://www.013.nl/event/4645_mads_langer. Doordat ik de app gebruikte was ik er als een van de eerste bij en heb ik twee kaartjes in de voor verkoop kunnen bemachtigen. If you love music, get this app! klik hier voor meer info